Sklad Zasavje

Naložba v vašo prihodnost

Kompatibilni tonerji

Kako skrbite za lastne stvari? Verjetno je tudi odvisno o čem se točno pogovarjamo, kajne? Nekaj, kar ima za nas veliko vrednost, pa ni pomembno, kakšen je finančni vložek zanjo, bomo verjetno čuvali in za stvar skrbeli zelo previdno. Potem so pa stvari, ki nam pomenijo manj ali pa popolnoma nič. Mogoče bomo obžalovali za njimi ali pa sploh ne, v kolikor pride do kakšnih pomanjkljivosti. Recimo tiskalnik? Je ta v polni uporabi in lajša vaše življenje ter vam prinaša kakršnokoli vrsto zadovoljenja? Potem ste zagotovo veseli, če je še vedno aktiven. Ampak, ko nam pa zmanjka tonera, pa brž hitimo po novega, kajne? Tonerji so seveda nadomestljivi in jih zlahka znova nabavimo ter poženemo tiskalnik v polni pari.

Ko se nam toner sprazni, imamo na voljo različne možnosti. Med njimi so tudi kompatibilni tonerji? Kaj to pomeni? Nekaj, kaj sicer ni original, pa ustreza določenemu delu. V tem primeru, ne gre za original toner ampak takšen, ki bo ustrezal določenemu tiskalniku. Takšni so kompatibilni tonerji.

Ko se nam kje kaj pokvari, sicer ni konec sveta vendar bi verjetno veliko raje videli, da se nam to ne bi pripetilo, kajne? Seveda. Sploh, če gre za nam pomembno stvar in stvar, zaradi katere bo, zaradi nakupa nove naša denarnica lažja. Tiskalnik sicer ni pokvarjen, je pa zagotovo takšen, če v njem ni tonerja oziroma je ta izrabljen. Že smo bili dovolj pridni, da smo tiskali. In sedaj rabimo novega, pa ne bi želeli odšteti bogastva zanj. Malo pretiravamo z bogastvom ampak, če upoštevamo nekoga, ki zelo pogosto tiska, se lahko nabere in to zanj postane pravo bogastvo. Zato so za nas verjento zanimivi kompatibilni tonerji.

Kompatibilni tonerji so na voljo v prodaji tako v fizičnih trgovinah kot tudi spletnih. Običajno isti proizvajalec nudi tako originalne kot kompatibilne ali celo obnovljene (prinesemo s seboj starega in nam ga obnovijo). Kar je seveda super, saj lahko primerjamo med različnimi in tudi prodajalce povprašamo po razlikah in drugih lastnostih, v kolikor s temi nismo seznanjeni. Najbolj pomembno je, da odidemo zadovoljni, da naš tiskalnik znova dela in tiska. In seveda tudi, da naš žep ni tako zelo prazen, zaradi novega nakupa.

Originalni, kompatibilni ali obnovljeni, kakorkoli in ne glede na to, kaj se odločimo, gre za toner, ki ustreza našemu tiskalniku in bo zagotovo rešil problem pomanjkanja barve. Znova bomo lahko aktivirali naš tiskalnik in znova bomo lahko tiskali različne vsebine, fotografije in drugo.

Updated: February 6, 2017 — 5:59 am
Sklad Zasavje © 2016 Frontier Theme