Sklad Zasavje

Naložba v vašo prihodnost

Zakaj je psihoterapija tako uspešna?

Vsak od nas je že kdaj občutil nezadovoljstvo nad svojim življenjem, pa naj si bo to zaradi prevelike obremenjenosti, stresa, strahov, slabih odnosov z drugimi ali iz drugih razlogov. Nekateri se s takšnimi občutki bolje spopadajo kot drugi, vendar pa se lahko prav vsi naučimo nekaterih zavestnih mehanizmov, s pomočjo katerih lahko izboljšamo svoje ravnanje in spremenimo svoj pogled na življenje. Prav zato je psihoterapija tako uspešna, saj nas uči, kako spremeniti ustaljene vzorce obnašanja, ravnanja in razmišljanja, ter zaživeti drugače.

Psihoterapevtka Sabina Gombačpsihoterapevtka sabina gombač dobro ve, kako krhki smo ljudje v težkih trenutkih, zato zna na nevsiljiv in prijazen način ponuditi pomoč in počasi preoblikovati naše razmišljanje in vedenje. Psihoterapija je izredno uspešna prav zaradi tega, ker gre za neagresiven pristop, preko katerega postopoma odkrivamo globlje in globlje plasti samega sebe.

Tako bomo sami sebe veliko bolje razumeli, predvsem pa spoznali, kako nastajajo naši občutki in kako je že od naše reakcije nad določeno situacijo odvisno, kako bo ta vplivala na nas in na naše življenje. S pomočjo psihoterapije lahko ozavestimo skrite mehanizme, ki najbolj vplivajo na to, kako se počutimo in kako sprejemamo življenje. Predvsem pa se lahko naučimo, kako te mehanizme spremeniti in živeti bolj zadovoljno in srečno!

Updated: July 25, 2017 — 9:08 am
Sklad Zasavje © 2016 Frontier Theme