Sklad Zasavje

Naložba v vašo prihodnost

Električni panelni radiatorji za vsak prostor

električni panelni radiatorji -Bližajo se hladni meseci leta, ko bo treba poskrbeti za ogrevanje. Temperature že v jesenskih mesecih ob večerih in ponoči rade padejo precej nizko, zato so tudi jutra precej hladna. Zaradi tega je marsikdo v dilemi, ali začne že kuriti ali ne, saj čez dan navadno zunanje temperature tega ne zahtevajo. Električni panelni radiatorji rešujejo to dilemo, saj predstavljajo samostojne enote, ki delujejo neodvisno od vašega centralnega gretja ali drugega sistema ogrevanja.

Za ogrevanje katerega koli prostora

Električni panelni radiatorji se lahko montirajo kamorkoli. Lahko jih namestite v katerikoli prostor, večina modelov pa je primerna tudi za uporabo v kopalnici, pri čemer pa je pred izbiro treba natančno preveriti, ali ustrezajo vsem varnostnim zaščitnim standardom. Ker jih lahko montirate kamorkoli, vam to omogoča skorajda neomejene možnosti uporabe. Če torej iščete hitro rešitev za ogrevanje, je to vsekakor dobra možnost, ki jo lahko uporabite za ogrevanje katerega koli prostora v vašem stanovanju, hiši, na vikendu, v pisarni ali kje drugje. Prav povsod se tak način ogrevanja namreč zelo dobro obnese.

Samostojno delovanje, neodvisno od centralnega sistema gretja

Električni panelni radiatorji delujejo neodvisno od centralnega sistema gretja. Za svoj priklop in delovanje ne potrebujejo drugega kot električno vtičnico, zato za njihovo namestitev ne potrebujete nobenih dodatnih inštalacij ali česar koli drugega. To je zelo priročno, saj jih takoj po nakupu in montaži lahko začnete uporabljati.

Zaradi tega predstavljajo idealen dodatni vir ogrevanja za prehodna obdobja, saj boste lahko takrat, ko bo mraz, enostavno prižgali električni grelnik in tako poskrbeli za to, da vam bo toplo, ne glede na to, ali bo čas kurilne sezone ali ne. Tako vas v kopalnici ob jesenskih večerih ali zgodnje pomladnih jutrih ne bo več zeblo in se boste lahko preoblačili in tuširali v toplem prostoru, prav tako pa vas ne bo zeblo med sedenjem pred televizorjem ali med delom pri računalniku – vedno boste imeli namreč pri roki učinkovit grelnik, ki bo s svojo toplino hitro segrel prostor na primerno bivalno temperaturo.

Updated: september 27, 2021 — 2:33 pop
Sklad Zasavje © 2020