Sklad Zasavje

Naložba v vašo prihodnost

Kaj je bioresonanca?

bioresonanca

https://www.holistic.si/bioresonanca-ljubljana/

Bioresonanca je terapija, ki skuša v telesu vzpostaviti normalno in zdravo ravnovesje ter s tem izboljšati delovanje vseh funkcij telesa, organov, celic in tkiv. Naravno ravnovesje se namreč zaradi stresa, različnih bolezni in nezdravega življenjskega sloga, pa tudi iz številnih drugih razlogov lahko poruši. Zaradi tega lahko pride do različnih težav, ki se kažejo v slabem počutju ali pa se nanje naše telo odzove z alergijskimi reakcijami, aknami itd.

Se nekaj podobnega dogaja tudi vam? Vsakdo ima v življenju naporna in težka obdobja, ki jih ni lahko premagati. Če se temu pridruži še slabo počutje, alergije ali drugi znaki, da naše telo izzivom, ki mu jih nalaga življenje, ni več kos, je prav, da ukrepamo. Najprej je vsekakor pametno obiskati zdravnika, prav tako pa si lahko pomagamo tudi z različnimi drugimi metodami.

V prvi vrsti je pomembno, da skušamo poskrbeti zase. To se morda sliši enostavno, a v resnici ni. Večina ljudi dandanes namreč premalo spi, se nezdravo prehranjuje in nima časa za to, da si odpočije od obveznosti in poskrbi za sprostitev. Pa je to še kako nujno, sploh pa je nujno v primeru, če čutite, da z delovanjem vašega telesa ni vse v najlepšem redu, imate oslabel imunski sistem, težave s prebavo, se nenehno slabo počutite, vam zmanjkuje energije in podobno.

normalno in zdravo telesno ravnovesjeV takšnih primerih je najbolj pomembno pritisniti tipko stop in si malo oddahniti od vsega, kar nas obremenjuje. Če si lahko privoščite dopust, vam bo ta vsekakor dobro del, ne glede na to, kakšne težave imate. Glede na resnost težav vam zdravnik lahko predpiše tudi bolniško. Vsekakor pa naj bo to čas, ko življenje prestavite v nižjo prestavo, se naspite, spočijete in notranje umirite ter ob tem poskrbite tudi za nekaj gibanja (recimo sprehodov), dovolj tekočine in čim bolj zdravo prehrano.

Dokazano je namreč, da je veliko naših težav, ki nas pestijo, povezanih s stresom oziroma je stres njihov sprožilec. Tako velja recimo za dermatitis, prebavne in različne druge težave. Stres namreč poruši naše notranje ravnovesje, podobno pa na nas vplivajo tudi razni drugi dejavniki in obremenitve, ki jih v sodobnem življenju nikakor ne manjka. V takih primerih torej pomaga, da si vzamemo čas zase, prav tako pa nam lahko pomaga tudi bioresonanca. Če vas zanima več o njej, obiščite spletno stran www.holistic.si/bioresonanca-ljubljana/, kjer boste lahko pridobili vse potrebne informacije o tem, za kakšno metodo gre in v kakšnih primerih vam lahko pomaga.

Updated: avgust 20, 2020 — 10:49 dop
Sklad Zasavje © 2020