Sklad Zasavje

Naložba v vašo prihodnost

Servis vozil Kia in Opel

AC Trobec je servis vozil Kia in Opel, kjer bodo za vaš avto odlično poskrbeli zelo izkušeni mehaniki z večletnimi izkušnjami in veliko strokovnega znanja, ki se prav za vsako stranko maksimalno potrudijo. Pri njih bo vaše vozilo v varnih rokah, saj ga bodo skrbno in temeljito pregledali, predvsem pa bodo učinkovito poskrbeli za vsa potrebna popravila ter vse druge storitve v najkrajšem možnem času. Če iščete servis za vaš avto, ga torej pripeljite k njim!

Vse za vaš avto na enem mestu

Servis vozil Kia in Opel AC Trobec vam nudi prav vse storitve, ki so vezane na vzdrževanje vašega vozila. Poskrbijo namreč lahko tako za redno servisiranje kot za različna popravila in vse ostale storitve, ki bi jih morda potrebovali.

Dobava rezervnih delov in odlična servisna storitev

Omenjena avtohiša vam nudi vam tudi hitro dobavo vseh originalnih rezervnih delov za te dve znamki vozil, pri čemer poskrbijo tudi za njihovo strokovno vgradnjo. Njihovi mehaniki se prav vsakemu avtomobilu skrbno posvetijo ter vam nudijo odlično servisno storitev, zato boste z njihovim delom zagotovo več kot zadovoljni tudi vi.

Različne dodatne storitve in vzdrževanje vozila

Nudijo vam tudi avtoličarske storitve in odpravo posledic toče na vašem avtomobilu, prav tako pa se ukvarjajo z menjavo pnevmatik. Zaradi tega lahko poskrbijo res za celovito vzdrževanje vozila in za to, da bo to vedno brezhibno delovalo. Kakovostno vzdrževanje vozila ima namreč velik vpliv na to, kako vaš avto deluje ter tudi na število okvar ter to, kako resne so te.

V kolikor je vozilo ustrezno in strokovno vzdrževano, lahko s tem tudi preprečimo določene okvare oziroma poskrbimo za to, da jih odpravimo, še preden bi postale večje oziroma bi zaradi njih lahko prišlo še do resnejših okvar vitalnih delov vozila. Takšne resne okvare je zelo drago popravljati, zato je najbolje skrbeti za to, da jih preprečimo. Za to pa poskrbi prav ustrezno vzdrževanje vozila, redno servisiranje in tudi preventivni pregledi in diagnostika.

 

 

 

Updated: januar 21, 2020 — 3:47 pop
Sklad Zasavje © 2020