Sklad Zasavje

Naložba v vašo prihodnost

Avto servis Opel poskrbi za varno vožnjo

Avto servis Opel s svojimi izkušenimi mehaniki lahko poskrbi za vaš avto najbolje, kar se da. Potrudili se bodo, da bo vaše vozilo v najkrajšem možnem času spet nared za varno vožnjo. Če imate z njim težave in vaš avto ne deluje tako, kot bi moral, potem je čas, da ga prepustite mehanikom. Okvare lahko povzročajo ne le različne neprijetnosti, ampak lahko vplivajo tudi na zanesljivost vožnje, zato je njihovo odpravljanje bistvenega pomena tudi z vidika varnosti. Za to pa skrbi tudi redno vzdrževanje vozila, za katerega je treba nujno skrbeti tako zaradi zakonodaje, ki zahteva redno servisiranje, kot tudi zaradi lastne varnosti in varnosti drugih udeležencev v prometu.

Odpravljanje napak in okvar na vozilu

opel avto servis

Avto servis Opel je mesto, kjer učinkovito in hitro odpravijo vse vrste napak na vozilu. Za to poskrbijo z najsodobnejšo diagnostiko, ki jim omogoča hitro ugotavljanje vzroka za napake in okvare. Čeprav v ta namen uporabljajo najbolj sodobne diagnostične inštrumente, pa zgolj njihova uporaba ni dovolj za to, da se ugotovi pravi vzrok napake in da se to tudi odpravi – za to so namreč potrebne izkušnje. Slednje mehaniki, ki so zaposleni v avto servis Opel, zagotovo imajo, saj gre za ponudnika s tradicijo, ki že vrsto let zagotavlja nemoteno servisno podporo vsem voznikom, ki potrebujejo njihovo pomoč. Na njih se lahko obrnete v primeru kakršnih koli vrst okvar.

 

Originalni nadomestni deli in njihova vgradnja

Avto servis Opel za hitro odpravljanje vseh okvar ali kakršnih drugih težav z vozilom, pa tudi za hitra popravila, lahko v tako kratkem času poskrbi tudi za to, ker svojim strankam lahko zagotovi originalne nadomestne dele v najkrajšem možnem času. Slednje tudi pravilno in strokovno vgradijo, tako kot je treba. Za kakovost originalnih nadomestnih delov in njihovo kompatibilnost jamči proizvajalec, zato zagotovo predstavljajo najboljšo izbiro v primeru, če morate zamenjati določen del. Zelo pomembna pa je tudi pravilna vgradnja, za katero bo najbolje znal poskrbeti avto servis Opel, saj gre za pooblaščenega ponudnika za to znamko avtomobilov, njihovi mehaniki pa so zelo izkušeni. Poskrbeli bodo za vgradnjo v skladu z navodili proizvajalca v najkrajšem možnem času, tako da bo vaš avto spet hitro nared za vožnjo.

Naj bo vaša vožnja še bolj varna!

 

Poleg vsega naštetega pa vam avto servis Opel nudi tudi preventivne preglede in različne druge storitve, ki poskrbijo za še bolj varno vožnjo. Četudi z avtomobilom nimate težav, se vam ga splača vsake toliko časa pripeljati k mehaniku, da ga ta pregleda in morda zamenja ali popravi kakšno malenkost, ki bo poskrbela za to, da bo vožnja z vašim vozilom še bolj varna in brezskrbna. Tako bo za vaš avto vedno kar se da najbolje poskrbljeno, vi pa se boste nanj vedno lahko zanesli. Tako boste največ naredili za varno vožnjo. To pa je še posebej pomembno narediti pred zimo, ko je treba avto opremiti ne le z zimsko opremo, ampak doliti tudi olje in tekočino proti zamrzovanju ter urediti še marsikaj drugega, da ga pripravimo na zimo. Spomladi pa je recimo dobro zamenjati brisalce, saj se ti zaradi nizkih temperatur in zamrzovanja, snega in ledu pozimi radi skrivijo, zato svoje naloge čiščenja stekel ne opravljajo več tako dobro, kot so jo prej. Vse to pri AC TROBEC.

Updated: marec 1, 2023 — 5:36 pop
Sklad Zasavje © 2020