Sklad Zasavje

Naložba v vašo prihodnost

Nežna dišava za dom (palčke)

Dišave za dom Essentiq so na voljo v obliki razpršilcev ali palčk. Prav dišava za dom (palčke) oziroma osvežilec za dom v obliki stekleničke, v kateri so lepo razporejene dišeče palčke, je tisto, kar je ljudem najbolj všeč. Takšne dišave so namreč postale pravi hit in so vedno bolj priljubljene. Najboljša njihova lastnost pa je, da dišijo kar dolge tri mesece ter vas tako razveseljujejo s prijetnim vonjem, ki očara prav vsakogar. Ko eno dišavo za dom porabite do konca, pa je čas za izbiro nove: da boste preizkusili vse čudovite vonje, bo tako trajalo kar nekaj časa, saj jih je na voljo res veliko.

osvezilec-zraka

Vse dišave so osnovane na esenčnih oljih različnih rastlin, ki imajo izredno prijeten in nežen vonj. Tako odišavijo vaš dom na naraven način. Vsaka dišava za dom palčke ima prav poseben in osvežilen vonj, ki nežno odišavi prostore. Seveda pa lahko po želji uporabite tudi dišave v razpršilcu, ki so namenjene predvsem hitremu odšavljanju prostorov. Obe vrsti dišav se odlično obneseta v praksi ter poskrbita za resnično dišeč dom.

 

Poleg tega pa imata še eno prednost: za razliko od drugih dišav imata res lepo oblikovano embalažo, zaradi katere postaneta okras vsakega prostora. Embalažo odlikuje sodoben dizajn, ki z majhnimi detajli poskrbi za sofisticiranost in eleganco. Zato so takšne dišave zelo primerne za uporabo tudi v poslovnih prostorih in pisarnah!

Updated: June 16, 2017 — 12:06 pm
Sklad Zasavje © 2016 Frontier Theme