Sklad Zasavje

Naložba v vašo prihodnost

Potiskan lepilni trak

Zakaj se odločiti za potiskan lepilni trak? potiskan trakUporablja ga veliko podjetij in spletnih trgovin, ki na tak način enostavno, hitro in cenovno ugodno označijo svoje pakete ter jih hkrati tudi zalepijo oziroma poskrbijo, da njihova vsebina varno prispe na cilj. Tak trak tako opravlja dve funkciji ob enem ter na tak način skrbi tudi za reklamo vašega podjetja.

Kaj natisniti na lepilni trak?

Potisk lahko prilagodite svojim željam, možnosti pa so popolnoma neomejene. Veliko podjetij na trak natisne le svoje ime oziroma logotip, s čimer poskrbijo za prepoznavnost svoje embalaže. Ena od možnosti je tudi, da na trak natisnete reklamni slogan ali kaj drugega, kar želite sporočiti kupcu – recimo kontaktne podatke, naslov spletne strani in podobno.

Kje poskrbijo za tisk?

Če želite naročiti potiskan lepilni trak, je najbolje izbrati takšnega ponudnika, pri katerem lahko naročite oboje. Torej izberite ponudnika, pri katerem lahko kupite lepilne trakove in kjer bodo poskrbeli tudi za tisk nanje. Tako bo za vas zagotovo najlažje, saj bodo za vse poskrbeli na enem mestu, vi pa boste na dom prejeli potiskan lepilni trak v skladu z vašimi željami.

Izbirate lahko med različnimi vrstami oziroma tipi trakov. Pri izbiri se je pomembno pozanimati, ali je določen tip primeren za vaše potrebe, prav tako pa je pomembno tudi to, ali je nanj možno tiskati. Načeloma večina tipov omogoča tudi tisk, a vseeno se je o tem pametno pozanimati vnaprej, preden ga naročite.

Če iščete ponudnika, ki bi poskrbel za tisk, izberite Intercommerce. Gre namreč za strokovnjake za pakiranje oziroma pakirne rešitve. Pri njih boste dobili prav vse, kar iščete – ne le ustreznega traku z želenim potiskom, ampak tudi škatle in drugo kartonsko embalažo, pa tudi različne druge rešitve za pakiranje. Prav tako vam lahko pri izbiri strokovno svetujejo na podlagi dolgoletnih izkušenj in dobrega poznavanja pakirnega materiala, zato so res pravi naslov za vsa podjetja in posameznike, ki se ukvarjajo s pakiranjem izdelkov, njihovim transportom, skladiščenjem ali pošiljanjem po pošti.

Updated: februar 17, 2021 — 11:00 dop
Sklad Zasavje © 2020