Sklad Zasavje

Naložba v vašo prihodnost

Potrebujete avtoličarstvo v Ljubljani?

Potem izberite takšnega, kjer bodo za vaše vozilo res dobro poskrbeli. To pa je možno le, če imajo na tem področju dovolj znanja in izkušenj ter tudi vse potrebno orodje. Z najsodobnejšimi orodji in tehnikami je namreč možno takšne storitve opravljati veliko bolje in bolj učinkovito.

Najsodobnejša orodja in tehnologija

Zato je zelo pomembno, da izberete takšnega ponudnika, ki ima na voljo kar se da najboljša orodja na tem področju ter uporablja tudi najsodobnejšo tehnologijo na področju barvanja. Še bolje pa je, da imajo na voljo tudi lastno mešalnico barv, saj bodo tako lažje poskrbeli za to, da bo odtenek barve pravi.

Tako bodo na novo prebarvani deli karoserije popolnoma enaki kot preostali del avtomobila in med njimi ne bo videti nobenih razlik. Poleg tega pa je seveda pri tem delu bistvena tudi natančnost, ki zelo vpliva na končni rezultat, zato res ni vseeno, komu zaupate to nalogo. Bolj ko bo ličar izkušen in natančen pri svojem delu, boljši bo končni rezultat, vi pa boste z videzom vašega vozila bolj zadovoljni.

Katero avtoličarstvo v Ljubljani izbrati?

Če iščete kakovostno avtoličarstvo v Ljubljani, kjer bodo znali dobro poskrbeti za vaš avto ter v najkrajšem času lahko učinkovito sanirali vse poškodbe na karoseriji, potem vam zagotovo priporočamo AC Trobec. Z njihovimi storitvami boste gotovo zadovoljni, saj bodo poskrbeli, da bo karoserija vašega avta kmalu spet videti kot nova.

Zakaj izbrati prav AC Trobec?

Naj vam naštejemo nekaj razlogov, zakaj se vam v primeru, da potrebujete ličarske storitve, splača izbrati prav AC Trobec:

  • najvišji standardi kakovosti,
  • zelo usposobljen kader,
  • uporaba najsodobnejših orodij in najnovejše tehnologije barvanja,
  • lastna mešalnica barv,
  • visoka stopnja strokovnosti,
  • dolgoletne izkušnje na tem področju,
  • učinkovita sanacija vseh poškodb.

Še ena dodatna prednost pa je, da vam poleg ličarskih storitev nudijo tudi avtokleparstvo, zato lahko pri njih opravite vse na enem mestu. Še več: lahko poskrbijo tudi za menjavo delov karoserije ali stekel, prav tako pa se ukvarjajo tudi z vsemi ostalimi popravili vozil ter menjavo rezervnih delov. Na koncu vam po želji avto še spolirajo, s čimer bodo poskrbeli za to, da bo vozilo še dolgo ostalo enako lepo.

Updated: september 14, 2020 — 1:21 pop
Sklad Zasavje © 2020