Sklad Zasavje

Naložba v vašo prihodnost

Servis in druge storitve pooblaščenega servisa Kia

Kia - servisne storitveKia servis vam ob obisku servisa za vaše vozilo podarja kupon za taksi v vrednosti pet evrov. A to je zgolj pika na i storitvam, ki jih izvaja pooblaščeni servis Kia. V prvi vrsti zaposleni strokovnjaki omogočajo vrhunsko strokovnost izvedbe servisa in drugih storitev. Poskrbijo za ažurne posodobitve vašega avta, ob tem pa uporabljajo zgolj visokokakovostne originalne avto dele in maziva.

Večja prednost, ki vam jo ponuja Kia servis, je tudi skrb za okolje skladno z zakonskimi predpisi. V podjetju vedno nudijo vrhunsko diagnostiko s specializiranimi diagnostičnimi orodji. Nudijo konkurenčne cene, se z vami učinkovito dogovarjajo o potrebnih popravilih za vaš avto, in to že pred pričetkom dela. Vodijo arhiv vašega avta in vam na podlagi tega tudi primerno svetujejo.

 

Kaj še pridobite ob servisu Kia?

Predvsem zaradi varnosti pa tudi zanesljivosti vozila ter za ohranjanje njegove vrednosti je ključno, da servis Kia opravite v priporočenem času. Zagotovo je letni obisk servisne delavnice tudi izjemno dobra priložnost za opravljanje celovitega diagnostičnega pregleda vozila Kia. Ob tem se izvede tudi posodobitve, ki jih je Kia pripravila od časa, ko je vaš avto zapustil tovarno.

kia servisNa Kia servis se lahko naročite preko spleta, kje boste morali izpolniti obrazec. Vanj boste vpisali svoje ime, priimek, elektronski naslov, telefonsko številko, znamko svojega vozila, model vozila, letnik vozila, število šasije oziroma identifikacijsko številko. Ne smemo pozabiti omeniti, da ob servisu Kia pridobite še povsem brezplačno zunanje čiščenje vozila in popust na brisalce za izbrane modele.

Kaj še ponuja pooblaščeni servis Kia?

Pooblaščeni Kia servis vam poleg vrhunskih servisnih storitev ponuja tudi:

 • menjavo poškodovanih delov,
 • hladno popravilo poškodb,
 • menjavo stekla,
 • ličanje,
 • poliranje,
 • hrambo pnevmatik,
 • popravilo elektroinštalacije,
 • testiranje akumulatorjev,
 • ročno pranje vozila,
 • notranje čiščenje vozila,
 • optično nastavitev koles ter podvozja,
 • kemično čiščenje avta,
 • prodajo pnevmatik in platišč,
 • montažo vlečnih naprav in dodatne opreme.

Kia servis vam torej med drugim denimo ponuja tudi popravilo pločevine brez lakiranja. V tem primeru gre za prav posebno vrsto tehnike, s katero vam lahko na zelo učinkovit način sanirajo vdrtine in vdolbine na karoseriji avta. Postopek deluje pod pogojem, da lak na avtu ni poškodovan ali počen. Ena od večjih prednosti tovrstne tehnike je, da vaš avtomobil ostane v prvotnem laku, s tem pa se izognete skrbem zaradi neprimernega odtenka vozila.

V servisni delavnici Kia za vas lahko med drugim obnovijo tudi žaromete, ki bodo ponovno zasvetili, kot da bi bili povsem novi – brez kakršnih koli madežev. Odstranijo praske v plastičnem delu žarometa, ki nastanejo zlasti kot posledica različnih poškodb.

Po prometni nesreči ali po udarcu v vaše vozilo se preveri tudi njegova geometrija. Na takšen način strokovnjaki servisa Kia omogočijo manjšo in bolj enakomerno obrabo pnevmatik, prav tako manjšo porabo goriva, še boljše upravljanje z vozilom in kar je sila pomembno: varnejšo vožnjo.

Pri testiranju akumulatorja strokovnjaki za servis Kia opravijo merjenje napetosti, obremenitveni test, polnjenje in odjem. Pri montaži vlečnih naprav in dodatne opreme so vse vlečne kljuke primerno certificirane ter kot takšne primerne za takojšnjo vgradnjo.

V času menjave pnevmatik pa se strokovnjaki za Kia servis vsekakor srečujejo tudi z njihovo hrambo oziroma skladiščenjem.

Updated: april 3, 2024 — 1:07 pop
Sklad Zasavje © 2020