Sklad Zasavje

Naložba v vašo prihodnost

Servis Kia poskrbi za vse vrste popravil

Servis Kia je vsestranski, saj skoraj ni zadeve v zvezi z avtomobili, ki je ne bi znali urediti. Poskrbijo namreč za vse vrste popravil vozil te znamke, pa tudi znamke Opel, saj so prav tako pooblaščeni servis tudi zanjo. A to še ni vse: poleg samih popravil in servisiranja izvajajo tudi vse druge storitve, ki jih potrebujejo lastniki avtomobilov, saj se zavedajo, kako pomembno je zanje, da vse, kar potrebujejo, lahko opravijo na enem samem mestu.

Popravila vseh vrst in različne druge storitve

Kot že rečeno, servis Kia lahko poskrbi za vrsto popravil avtomobilov in tudi različnih drugih storitev, za katere so se v letih delovanja tudi specializirali tako, da jih lahko opravijo kar se da kakovostno. Tako v okviru samega servisa delujeta tudi kleparska in ličarska delavnica s prvovrstno opremo, saj je pri popravilih vozil velikokrat potrebno klepanje karoserije, enako pa velja tudi za ličarske storitve. Slednje opravljajo s pomočjo najnovejše tehnologije, ki daje odlične rezultate ter omogoča, da je popravilo končano v najkrajšem možnem času.

Originalni rezervni deli

Kia - servisne storitveKer gre za pooblaščenega ponudnika, pri njih tudi ni težav z naročilom originalnih rezervnih oziroma nadomestnih delov za vse modele vozil, poleg tega pa slednje dobavijo tudi izredno hitro. Velikokrat se nanje obrnejo tudi drugi mehaniki in serviserji z vse Slovenije, da bi dobili želeni del, zato ga boste direktno pri njih gotovo dobili še hitreje.

Mehaniki z veliko znanja in izkušenj

kia servisKako bodo stranke zadovoljne s popravilom, pa je v veliki meri odvisno tudi od tega, kdo poskrbi zanj. Kia servis ima zato zaposlene izkušene mehanike z veliko znanja, ki dobro vedo, kako pomembno je, da za vsak avto poskrbijo, kar se da najbolje lahko. Zaradi tega so pri svojem delu zelo pedantni in ne pozabijo na prav nobeno podrobnost, ampak vse uredijo tako, kot je treba. To pa je tudi razlog, zakaj se stranke tako zelo rade vračajo k njim oziroma zakaj se toliko lastnikov vozil odloča prav za ta servis, četudi se morajo do njega odpeljati nekoliko dlje – ker se zaradi odličnih mehanikov in odlične kvalitete storitev to vsekakor splača!

 

Updated: maj 16, 2022 — 6:23 pop
Sklad Zasavje © 2020