Sklad Zasavje

Naložba v vašo prihodnost

Stretch hood folija je odlična!

Bistvena prednost, ki jo ima kakovostna stretch hood folija pred drugimi vrstami pakirnih materialov, je vsekakor ta, da se takšna folija res dobro oprime tovora ali predmeta, ki ga ovijemo vanjo. Je namreč zelo raztegljiva in hkrati tudi termoskrčljiva, kar pripomore k temu, da se popolnoma prilagodi obliki tovora oziroma pakiranja, zaradi česar se mu kar se da najbolje prilega. Zaradi tega se jo porabi manj, kar je velika prednost iz stroškovnega vidika, prav tako pa je tovor odlično zaščiten, kar je še ena prednost več, zaradi katere se jo splača uporabljati.

Enostavno pakiranje vseh vrst tovora

Stretch hood folija je zasnovana tako, da omogoča kar se da enostavno, učinkovito in ekonomično pakiranje. Je namreč v obliki rokava, kar pomeni, da tega enostavno kar poveznemo čez celoten tovor oziroma vanj postavimo tovor, ki ga želimo zaščititi oziroma zapakirati. To ni težko, saj gre za zelo prožen oziroma raztegljiv material, ki se ga lahko brez težav raztegne na primerno velikost, primerno velikosti tovora.

Na tak način se da tovor hitro pakirati na enostaven in učinkovit način, saj tako dosežemo izredno stabilnost celotnega paketa, sploh če tovor pred pakiranjem postavimo še na paleto, ki celoto še dodatno stabilizira. Rokavi so na voljo v različnih dimenzijah, ki se jih prilagodi velikosti tovora.

Super obstojnost in zaščita pred vlago

Poleg enostavnosti za pakiranje ter velike stabilnosti, ki jo dosežemo z uporabo takšnega pakirnega materiala, pa stretch hood folija dodatno poskrbi tudi za res dobro zaščito izdelkov ali tovora. Folija je seveda popolnoma nepremočljiva, kar pomeni, da zavaruje tovor pred vlago, kar je še posebej pomembno, če se ta shranjuje na prostem ali kje drugje, kjer je lahko izpostavljen vlagi.

Hkrati pa tovor zaščiti tudi pred vsemi drugimi vremenskimi dejavniki, prahom, umazanijo, morebitnimi politji in tako dalje. Zaradi tega predstavlja odlično rešitev za zaščitno in pakiranje vseh vrst tovora in za to, da se na tak način tovor pripravi na transport ali ga zavaruje za hranjenje v skladišču.

 

 

 

Updated: julij 29, 2019 — 1:18 pop
Sklad Zasavje © 2020