Sklad Zasavje

Naložba v vašo prihodnost

Strokovno izvedena pedikura

pedikuraSi želite lepo negovanih in urejenih stopal? Imate težave s trdo kožo ali pa celo glivice na nohtih na nogah? Si želite, da bi bila vaša stopala v poletni obutvi videti popolno oziroma da bi bili tako videti tudi vaši nohti na nogah? Potem vam lahko pomaga profesionalna in strokovno izvedena pedikura, za katero bodo najbolje znali poskrbeti v kozmetičnem salonu, kjer imajo s tem veliko izkušenj. S strokovnim znanjem bodo poskrbeli za to, da bodo vaša stopala videti lepa in negovana.

Poskrbite za svoja stopala

Za stopala je treba redno skrbeti. Do določene mere lahko zanje poskrbimo sami doma, pri čemer je pomembno, da redno skrbimo za higieno ter odstranjujemo trdo ali odmrlo kožo. Vsake toliko časa je treba stopalom privoščiti sproščujočo kopel, predvsem pa poskrbeti za to, da stopala negujemo tudi s temu namenjenimi kremami, ki so namenjene predvsem temu, da se koža na njih ne izsuši in ostane lepo mehka in negovana. Pri negi stopal seveda ne smemo pozabiti tudi na nohte na nogah, ki prav tako potrebujejo ustrezno skrb.

Še bolje kot doma pa bodo za vaša stopala in nohte na nogah poskrbele profesionalne pedikerke v kozmetičnem salonu, ki lahko stopala veliko bolje uredijo, hkrati pa poskrbijo tudi za različne težave s stopali, kot so na primer:

  • trda oziroma poroženela koža,
  • odstranjevanje otiščancev,
  • oskrba žuljev,
  • odstranjevanje plitvih kurjih očes,
  • čiščenje obnohtnih predelov,
  • vraščeni nohti,
  • sanacija globljih kožnih razpok na nogah,
  • glivice na nohtih.

Estetska pedikura

Seveda pa pedikura ni namenjena le različnim težavam s stopali, ampak tudi temu, da so po tretmaju vaša stopala videti lepše, bolj negovano in bolj urejeno. Koža na njih bo tako bolj mehka, prav tako pa bodo v kozmetičnem salonu poskrbeli za vaše nohte. Poskrbeli bodo namreč za njihovo urejanje in lakiranje, pri čemer so vam na voljo tudi različne bolj trajne tehnike lakiranja, pri katerih lak na nohtih zdrži veliko dalj časa. Predvsem pa bodo vaša stopala uredili na estetski način in tako v skladu s trenutnimi modnimi trendi kot z vašim okusom in željami.

Updated: avgust 17, 2020 — 12:13 pop
Sklad Zasavje © 2020