Sklad Zasavje

Naložba v vašo prihodnost

Veganska kozmetika iz ekoloških sestavin

Povpraševanje po kozmetičnih izdelkih, ustvarjenih z uporabo naravnih sestavin iz ekološke pridelave, se v zadnjih letih močno povečuje. Hkrati pa je za vse več ljudi pomembno, da izdelki, ki jih uporabljajo, obenem ustrezajo oznaki veganska kozmetika. To ne pomeni zgolj, da ni bila testirana na živalih, ampak da ta ne vsebuje prav nobenih živalskih sestavin. Gre torej za izdelke, ki so prijazni do živali, obenem pa tudi okolja in do vašega zdravja.

Koža, naš največji organ – pazite, kaj nanašate nanjo!

Izdelki Essentiq so ustvarjeni z zavedanjem, kako pomembno je, da svoji koži ponudimo resnično najboljše. Gre namreč za naš največji organ, ki zelo hitro absorbira tisto, kar nanesemo nanjo. Če gre za sintetične, potencialno škodljive snovi, lahko dolgotrajna uporaba močno poveča nevarnost za resnejše težave z zdravjem. 

Velika večina sestavin, ki so uporabljene pri izdelavi kozmetičnih izdelkov Essenitq, primernih za vso družino oziroma za različne generacije, je zato naravnega izvora, pri čemer imajo prednost ekološko pridelane sestavine. O zdravju prijazni sestavi pričajo tudi različni certifikati, s katerimi se lahko pohvalijo izdelki. Obenem pa sodi velik del izdelkov v kategorijo veganska kozmetika.

Nega naj bo prilagojena vašim specifičnim težavam

Osnovna za dobre rezultate je seveda ta, da so izdelki, ki jih izberete za nego, zares kakovostni. Vendar pa morate biti obenem pozorni na to, da so kompatibilni z vašim tipom kože oziroma z morebitnimi težavami, s katerimi se spopadate. Linija izdelkov Essentiq združuje pester nabor možnosti, med katerimi se najde pravi izdelek za vsakogar – kot smo omenili, tudi za tiste, ki vas zanima veganska kozmetika.

Med drugim so na primer a voljo posebni serumi za blaženje težav z aknami in kreme za zelo suho kožo, ki pomagajo pri upočasnjevanju staranja oz. pri preprečevanju gubic – tudi takšne, ki so namenjene še posebej občutljivemu predelu okoli oči. Prav tako pa so na voljo tudi drugi ekološki in veganski izdelki za nego kože, las in obraza, ki so prijazni do narave, živali in do vas!

 

 

Updated: julij 29, 2019 — 1:18 pop
Sklad Zasavje © 2020