Sklad Zasavje

Naložba v vašo prihodnost

Za lepšo kožo uporabi čistilni gel za obraz!

Najboljsi cistilni gel za obraz 2016

Čistilni gel za obraz je tisto, kar poskrbi za lepo kožo. Tisti, ki imajo takšno kožo, točno vedo, da je potrebno redno čiščenje. Pri tem ne pomagajo nobena ličila niti za to običajno ni potrebnih ne vem kakšnih kozmetičnih tretmajev, dovolj je redno čiščenje kože s primernim gelom. Kako izbrati pravega za naš tip kože in za to, da bo ta po uporabi res zablestela? Preberite si v članku!

Kako čistiti kožo?

Koža na obrazu je izpostavljena različnim dejavnikom. Prenašati mora temperaturne spremembe, veter, suh zrak, stres, smog in še kaj. Zaradi tega jo je nujno treba čistiti. Nujno je, da nanjo nanesemo čistilni gel za obraz vsaj zvečer, najbolje pa je, če to storimo tudi zjutraj. Čiščenje obraza mora postati del naše vsakodnevne nege, tako kot na primer umivanje zob. Le tako lahko dosežemo, da bo naša koža na obrazu vedno lepa in sijoča ter da bomo iz nje res odstranili vse nečistoče, ki kazijo njen videz, še preden bodo te izbruhnile v obliki mozoljev oziroma aken.

Kakšen gel za obraz izbrati?

V drogerijah in trgovinah, pa tudi na spletu lahko najdemo veliko različnih izdelkov za nego in čiščenje kože. Preberemo si lahko njihove učinke, ki se včasih berejo že kar malo neverjetno. Kako vedeti, kateri izdelek bi bil pravi za nas? Vsekakor je pri izbiri bolj kot na to, kakšne učinke ima, treba gledati na njegove sestavine. Te naj bodo čim bolj naravne in take, ki ne dražijo kože.

Treba je izbrati takšen izdelek za čiščenje kože, s katerim boste to lahko očistili na neagresiven način. Agresivne sestavine namreč lahko porušijo naravno ravnovesje kože in povzročijo različne težave. Veliko bolje je uporabljati blažje sestavine, ki so koži prijazne in ki nanjo vplivajo na dolgi rok ter pripomorejo k temu, da je koža lepša in bolj zdrava. Take sestavine delujejo globinsko in s kakovostnimi hranili nudijo odlično podporo koži, da postane bolj mladostna, lepša, bolj napeta in tudi čista.

Updated: julij 29, 2019 — 1:18 pop
Sklad Zasavje © 2020