Sklad Zasavje

Naložba v vašo prihodnost

Zelo varčni radiatorji Glamox

Električni radiatorji GLAMOX: www.silenos-ogrevanje.si

Iščete način ogrevanja, ki ne bi bil le učinkovit, ampak tudi čim bolj energetsko varčen? Želite izbrati način ogrevanja, s pomočjo katerega boste prihranili čim več energije in s tem tudi denarja? Potem so super varčni radiatorji Glamox vsekakor prava izbira za vas! Gre za odlične in kakovostno električne radiatorje, ki so izjemno energetsko učinkoviti, saj porabijo kar se da najmanj električne energije za svoje delovanje in ogrevanje. Zaradi tega lahko z njimi precej zmanjšate stroške ogrevanja ter poskrbite za to, da boste pri ogrevanju prihranili.

Zaradi svoje velike energetske varčnosti so električni radiatorji Glamox tudi zelo prijazni do okolja. Vsi varčni radiatorji Glamox imajo tudi ustrezno zaščito pred pregrevanjem in so zasnovani tako, da se takoj, ko se segrejejo do določene temperature, ugasnejo oziroma prenehajo z dogrevanjem prostora. Na tak način energije ne trošijo po nepotrebnem, hkrati pa so opremljeni tudi v varčnim termostatom, ki je zelo občutljiv na kakršne koli spremembe temperature v prostoru. Takoj, ko temperatura v prostoru le malce pade, termostat to zazna, radiator se vklopi in segreje prostor do temperature, ki je nastavljena na termostatu.

Varčni radiatorji Glamox tako omogočajo konstantno temperaturo zraka v prostoru brez prevelikih nihanj, kar je za bivanje veliko bolj prijetno in omogoča veliko manjšo porabo energije.

Varčni radiatorji Glamox so sicer znani ne le po svoji energetski učinkovitosti, ampak tudi profesionalnem dizajnu, kar pomeni, da niso le zelo funkcionalni, ampak tudi izredno lepi, zato jih brez težav postavite na vidno mesto. Če se odločite za takšne radiatorje, zagotovo ne boste zgrešili. Primerni so namreč prav za vsak prostor in se odlično obnesejo za gretje. Več o njih si lahko preberete na spletni strani silenos-ogrevanje.si, kjer boste našli vse potrebne informacije o takšnih radiatorjih ter se tako lažje odločili, ali so varčni radiatorji Glamox tisto, kar potrebujete.

Updated: oktober 2, 2018 — 11:41 dop
Sklad Zasavje © 2020