Sklad Zasavje

Naložba v vašo prihodnost

Električni radiator za brisače te zelo hitro posuši

Električni radiator za brisače je oblikovan tako,Električni stenski sušilnik - VIGO EHR da je nanj slednje zelo lahko obesiti. To mu omogoča oblika lestve, katere prečne letve so namenjene obešanju brisač. Z isto energijo oz. toploto kot slednje posuši naprava poskrbi tudi za ogrevanje prostora. Tako združuje dve funkciji v enem – naprava deluje kot učinkovit grelnik in sušilnik.

400, 600 ali 800 W za sušenje brisač in ogrevanje

Ogrevalna moč je pomemben podatek, ki nam pove, kako zmogljiv je nek električni radiator za brisače. Če želite, da bi bil ta čim bolj zmogljiv, je treba izbrati čim višjo ogrevalno moč. Pri tem je možno izbirati med več možnostmi, odvisno od tega, kaj vam ustreza. Za 400 W moči se navadno odločajo tisti, ki imajo resnično majhno kopalnico, ali pa tisti, ki imajo v prostoru še kakšen vir ogrevanja, zato ne potrebujejo velike moči grelnika. Takšna moč je dovolj tudi v primeru, če želite napravo uporabljati zgolj kot sušilnik in ogrevalne funkcije sploh ne potrebujete. V primeru, da bi želeli prostor tudi dobro ogreti, pa se splača kupiti model z nekoliko višjo močjo, saj bo tako učinkovitost pri ogrevanju večja. Naprava s 600 W moči je lahko zadostna za marsikatero kopalnico, in to tako za ogrevanje kot tudi za sušenje. Če pa izberete moč 800 W, vas v prav nobeni kopalnici ob uporabi ne bo zeblo, vaše brisače pa bodo tudi vedno tople in suhe.

Električni radiator za brisače – katero znamko izbrati?

Veliko proizvajalcev ima v svoji ponudbi tudi električni radiator za brisače. To vam omogoča pestro izbiro modelov, pri čemer pa verjetno najboljše razmerje med ceno in kakovostjo v tem primeru nudi proizvajalec VIGO. Njihovi modeli za ne previsoko ceno nudijo vse potrebno za učinkovito ogrevanje, saj nimajo toplotnih izgub. To pomeni, da elektriko s kar 100-% učinkovitostjo pretvorijo v toploto in z nji hitro ogrejejo vsak prostor. Ker imajo ustrezno zavarovane električne inštalacije, pa se lahko brez težav uporabljajo tudi v kopalnici oziroma je nanje varno obešati tudi brisače in mokro perilo. Tako se zelo dobro obnesejo tudi kot sušilniki.

Ker gre za vedno bolj uveljavljeno znamko, imajo njihovi modeli tudi 5 let garancije, ki priča o zanesljivosti in kakovosti proizvajalca. Še bolj pa se boste razveselili dejstva, da je montaža tako preprosta, da boste z njo opravili v nekaj minutah, uporaba pa je še enostavnejša. Kakšnega posebnega vzdrževanja takšne naprave ne potrebujejo, zato boste izbrani model lahko nemoteno uporabljali vrsto let, se greli z njim, na njem sušili brisače itd. Vaša kopalnica bo z montažo takšne naprave tako zagotovo veliko pridobila in bo postala še bolj prijeten prostor za uporabo, zato se boste še veliko raje zadrževali v njej.

Če imate v njej težave z neprijetnimi vonjavami, ki nastanejo zaradi vlage, ki se zadržuje na mokrih brisačah in perilu, pa je to sploh odlična rešitve za vas. Če boste namreč brisače po vsaki uporabi do konca posušili, neprijetnih vonjav ne bo več. Ravno zaradi tega tudi funkcija sušenja poleg ogrevanja v številnih primerih še kako pride prav.

Updated: maj 20, 2023 — 6:50 pop
Sklad Zasavje © 2020