Sklad Zasavje

Naložba v vašo prihodnost

Praktična, uporabna in poceni – mini stretch folija

Mini stretch folija vedno pride prav! mini stretch folijaPovsod, kjer se izdelke ročno ovija ali pakira, jo je treba imeti vedno na zalogi, saj brez nje pri tem delu skorajda ne gre. Seveda obstajajo tudi druge rešitve za pakiranje, vendar pa je le zdaleč kakšna tako praktična, tako uporabna in tako poceni, kot je to mini stretch folija. Sploh ker se jo lahko uporablja za toliko različnih namenov …

Najbolj priročna rešitev za ovijanje izdelkov

Mini stretch folija predstavlja eno od najbolj priročnih rešitev za ovijanje izdelkov. Za kakršen koli proizvod že gre, ga je možno z ovijanjem vanjo hitro zaščititi pred prahom, umazanijo, vlago in drugimi zunanjimi dejavniki. Z nobeno drugo rešitvijo za pakiranje ni mogoče izdelka zaščititi tako hitro, dobro in učinkovito, zato lahko rečemo, da gre res za priročno rešitev, ki se odlično obnese v praksi. To potrjujejo tudi izkušnje številnih uporabnikov, za katere mini stretch folija predstavlja nekaj, brez česar si ne morejo predstavljati opravljanja svojega dela. Če se z ročnim pakiranjem izdelkov ukvarjate tudi sami, potem je to rešitev za vas.

Ugodna cena je še en razlog več za nakup

Ob vseh naštetih lastnostih, zaradi katerih mini stretch folija velja za nepogrešljivo marsikje, pa je dodaten faktor, ki vas lahko prepriča v nakup, še njena cena. Ta je ugodna in nizka, sploh če upoštevamo še dejstvo, da gre za raztegljiv material, ki se ga zaradi njegove raztegljivosti porabi manj. Tako da se njen nakup gotovo splača tudi s stroškovnega vidika.

Mini stretch folija za pakiranje manjših izdelkov

Za ročno pakiranje manjših izdelkov je mini stretch folija gotovo favorit! Uporabnikom nudi vse tisto, kar ti pričakujejo od kakovostnega pakirnega materiala, obenem pa ima tudi vrsto drugih lastnosti, zaradi katerih se jo splača izbrati. Omogoča enostavno in hitro pakiranje vseh vrst izdelkov manjših dimenzij, slednje pa pri tem nadvse dobro zaščiti, saj gre za odporen material, ki se zlepa ne raztrga ali kako drugače poškoduje. Tako bodo izdelki dobro zavarovani le v nekaj minutah in pripravljeni na transport, skladiščenje, pošiljanje po pošti, prodajo strankam … S pomočjo ročnega navijalca pa bo takšno ovijanje izdelkov oziroma pakiranje še lažje. Pri čemer velja omeniti, da je z njo možno pakirati zgolj en posamezen izdelek ali pa povezati več izdelkov skupaj, kar je še ena praktična možnost, saj tako lahko mini stretch folija služi kot nekakšna embalaža zanje oziroma pri takšnem povezovanju več izdelkov skupaj uporaba dodatne embalaže ni potrebna.

Za ovijanje večjih izdelkov so primerne druge rešitve

Kot pove že njeno ime, je mini stretch folija najbolj primerna za ovijanje oziroma pakiranje izdelkov manjših dimenzij in se v ta namen tudi najbolje obnese. Pri pakiranju večjih izdelkov pa je treba uporabiti večje pakirne materiale, ki so namenjeni točno temu. Pri tem lahko izbirate med številnimi folijami, ki dobro zaščitijo izdelke in so enostavne za uporabo. Te so lahko različnih velikosti, debelin in imajo različno stopnjo raztegljivosti. Seveda pa bo uporaba še lažja, če se boste pri večjih izdelkih odločili za strojno pakiranje namesto ročnega.

za več informacij obiščite Intercommerce.si

Updated: junij 3, 2023 — 7:21 pop
Sklad Zasavje © 2020