Sklad Zasavje

Naložba v vašo prihodnost

Glamox radiatorji porabijo manj elektrike

Bi tudi vi radi prihranili pri ogrevanju? Glamox radiatorji vam omogočajo prav to! Porabijo namreč zelo malo električne energije, saj so zasnovani nadvse varčno. Gre namreč za proizvajalca, ki slovi po tem, da omogoča udobno in učinkovito ogrevanje na ekološki način – torej s čim manjšo porabo energije. Tak način ogrevanja pa seveda ni prijazen le do okolja, ampak tudi do vaše denarnice.

Nizka poraba in zniževanje stroškov za ogrevanje

Glamox radiatorji delujejo s pomočjo električne energije. To omogoča enostaven priklop ter to, da s samo inštalacijo nimate nobenih velikih začetnih stroškov, kot to velja za druge načine ogrevanja. Poleg nizkih začetnih stroškov pa vas bo navdušila tudi nizka poraba električne energije, zaradi česar si lahko z nakupom in uporabo takšnih radiatorjev močno zmanjšate stroške za ogrevanje. Če se vam zdijo položnice, ki jih trenutno plačujete za ogrevanje, previsoke, ali zapravite zelo veliko denarja za vsakoletni nakup olja, drva ali kakšnega drugega energenta, je čas, da te stroške zmanjšate!

Načinov in metod za zmanjševanje stroškov ogrevanja je kar nekaj, vsekakor pa ni nobene potrebe, da bi morali zaradi varčevanja pri porabi zmrzovati v premalo ogretih prostorih ali kaj podobnega. To nikakor ni primerna rešitev, saj danes obstaja toliko varčnih načinov ogrevanja, da ni nobene potrebe, da bi varčevali tudi pri udobju. Vendar pa so nekateri načini ogrevanja lahko zelo dragi oziroma predstavljajo zelo veliko investicijo.

Čeravno se nam ta v nekaj letih povrne, saj bo poraba energije v naslednjih letih nižja, pa marsikdo takšne investicije ni zmožen oziroma se mu zdijo začetni stroški enostavno previsoki. Prav v tem je prednost, ki jo imajo Glamox radiatorji, saj boste zanje odšteli precej manj kot recimo za nakup nove varčne peči ali toplotne črpalke. Poleg tega lahko za bolj varčno ogrevanje z njimi poskrbite tudi postopoma, torej najprej le v enem ali dveh prostorih ter nato še za ostale, kar je še dodaten plus. Če si torej želite prihraniti pri ogrevanju, je to vsekakor rešitev za vas!

Updated: november 25, 2019 — 9:50 dop
Sklad Zasavje © 2020