Sklad Zasavje

Naložba v vašo prihodnost

Organska kozmetika Essentiq Cosmetics osvaja svet

https://www.essentiq-cosmetics.com/facial-care/

Slovenska organska kozmetika Essentiq Cosmetics je znana marsikje po svetu. Uspešno se namreč predstavlja na tujih trgih, kjer velja za zelo cenjeno na področju naravnih in ekoloških kozmetičnih izdelkov. Zasnovana je namreč nadvse skrbno, zato je vsaka sestavina v njej tam z namenom – zato, da so izdelki čim bolj učinkoviti. Zaradi tega ta odlična kozmetika ne vsebuje nobenih dodatkov ali drugih snovi, ki bi lahko škodovale vam ali okolju, ampak zgolj prvovrstne naravne sestavine, ki so vsekakor najboljša izbira za nego.

To vpliva tudi na kakovost njihovih izdelkov, saj ti ustrezajo najvišjim standardom. Zato so prejeli tudi certifikate, ki pričajo o tem, da izdelki vsebujejo vsaj 98 % naravnih sestavin. To je dokaz, da so sestavine res naravne oziroma celo iz ekološke pridelave ter tako seveda tudi brez pesticidov. V podjetju se namreč res zelo trudijo za to, da bi izdelali takšne izdelke, ki bi bili čim bolj naravni. Zaradi tega je organska kozmetika Essentiq Cosmetics zagotovo odlične kakovosti in popolnoma naravna.

Večina izdelkov je tudi veganskih, kar pomeni, da so prijazni do živali oziroma ne vsebujejo nobenih živalskih sestavin. Prav tako niso bili testirani na živalih. Vsak izdelek je sicer opremljen z zelo natančno listo sestavin in vsemi ostalimi podatki, na podlagi katerih lahko ugotovite, da so sestavine res naravne.

Organska kozmetika Essentiq Cosmetics namreč ne vsebuje nobenih umetnih dišav ali parfumov, nobenih umetnih barvil ali parabenov. Ne vsebuje formaldehida, sulfatov, gensko spremenjenih organizmov niti česar koli drugega, kar bi lahko škodljivo vplivalo na vaše zdravje. Na prvem mestu pri izdelavi je namreč poleg tega, da so izdelki čim bolj naravni, tudi to, da so čim bolj kakovostni. To je tudi razlog, da je ta znamka vedno bolj cenjena na tujih trgih, kjer se ljudje vedno boj zavedajo, kako pomembno je izbrati organske izdelke tako za prehrano kot za nego. Če omenjene blagovne znamke še ne poznate, je torej čas, da jo preizkusite in na lastni koži preverite, kako kakovostna je!

Updated: december 11, 2019 — 11:10 dop
Sklad Zasavje © 2020