Sklad Zasavje

Naložba v vašo prihodnost

Kia servis cenik – so popravila res tako ugodna? 

kia servis cenikKakšen je Kia servis cenik? Servisiranje omenjene znamke je na pram številnim drugim znamkam vozil precej ugodno, kar velja tudi za ceno rezervnih delov ter popravil. Zaradi tega se to znamko gotovo splača izbrati, sploh ker imajo njihova nova vozila tudi nadvse dolgo garancijo, v času garancije pa bodo stroški s servisiranjem in vzdrževanjem vozila tako še nižji. Če ne želite imeti prevelikih stroškov s servisiranjem in vzdrževanjem vašega vozila, se vam tako vsekakor splača izbrati prav Kio. 

Garancija in ugodna cena popravil 

Če vas zanima Kia servis cenik, potem imate gotovo avto omenjene znamke ali pa ga še nameravate kupiti. Pri tem vas bo razveselila novica, da ima omenjena znamka eno najdaljših garancij za svoja vozila, kar pomeni, da bo za vas v primeru, da se boste odločili za novo Kio, znotraj garancijskega roka marsikatero popravilo brezplačno. Hkrati pa tudi vsa preostala popravila niso draga, saj rezervni deli za to znamko nimajo previsokih cen. To pomeni, da vzdrževanje vozil Kia ne prinaša prevelikih stroškov, kar je poleg velike zanesljivosti in številnih drugih razlogov še en razlog več, zakaj se odločiti ravno za to znamko. 

Pooblaščeni Kia servis cenik 

kia servisČe še ne vozite Kie, potem je za občutek o tem, koliko boste plačali za servisiranje, vzdrževanje, popravila in vse ostalo, dobro pogledati pooblaščeni Kia servis cenik. Na njem si boste lahko ogledali cene za različne storitve, ki jih boste potrebovali, in videli boste, da so te – sploh v primerjavi s kakšnimi drugimi znamkami vozil – zelo ugodne. Morda sicer pri kakšnem nepooblaščenem mehaniku lahko dobite celo nižje cene, a je vprašanje, če se vam to res splača – pooblaščeni serviser je namreč v času garancije edina prava izbira, pa tudi kasneje bo za vaš avto najbolje poskrbel, saj se na vozila Kia spozna bolje kot kdorkoli drug, poleg tega pa lahko najhitreje poskrbi tudi za dobavo različnih nadomestnih delov oz. ima te morda celo na zalogi, zato jih boste pri njem dobili hitreje kot kjerkoli drugje. 

 

Updated: december 1, 2022 — 8:00 pop
Sklad Zasavje © 2020