Sklad Zasavje

Naložba v vašo prihodnost

Kopalniški radiatorji VIGO – najboljše na trgu

Kopalniški radiatorji VIGO EHR

www.silenos-ogrevanje.si

Iščete rešitev za ogrevanje kopalnice? Običajno imamo v njej klasični radiator, ki pa za ogrevanje kopalnice ni vedno dovolj. Že pred začetkom kurilne sezone ali po njej včasih nastopijo nizke temperature. Predvsem jutra in večeri znajo biti zgodaj spomladi in jeseni že kar mrzla, naši radiatorji pa tudi še niso topli. V tem primeru je treba najti pomožno rešitev za ogrevanje kopalnice v prehodnem obdobju in prav v ta namen se uporabljajo kopalniški radiatorji VIGO.

Kopalniški radiatorji VIGO so električni radiatorji, ki omogočajo hitro segrevanje vaše kopalnice z nizko porabo energije. Njihovi električni radiatorji namreč porabijo kar se da malo električne energije, saj so zasnovani tako, da se samodejno takoj ugasnejo, ko se prostor segreje do določene temperature. Takoj, ko radiator zazna, da je temperatura malce padla, se spet vklopi gretje, kar pomeni, da radiator skrbi za konstantno temperaturo. S tem je bivanje bolj prijetno, poraba energije pa nižja.

Kopalnice so običajno majhne, zato včasih nastane problem, kam namestiti dodatno grelno telo, da ne bo moteče. Kopalniški radiatorji VIGO so na voljo v različnih dimenzijah, hkrati pa so oblikovani zelo premišljeno tako, da zasedejo kar se da malo prostora. Postavite jih lahko na katero koli steno, na kateri je vsaj malo prostora. Na steno se pritrdijo s posebnimi konzolami, ki omogočajo enostavno montažo in stabilnost. V bližini naj bo možen priklop na elektriko, sicer pa za sam prostor montaže ni posebnih zahtev – namestite jih lahko praktično kamor koli.

Električni kopalniški radiatorji VIGO so sicer oblikovani podobno kot klasični radiatorji. V kopalnicah se stranke običajno odločajo za radiatorje v obliki lestve, saj se jih da uporabiti tudi za sušenje brisač, krp za brisanje tal, mokrih oblačil itd. Takšne oblike so tudi kopalniški radiatorji VIGO, zaradi česar so še posebej praktični. Če torej iščete rešitev za ogrevanje kopalnice, so kopalniški radiatorji VIGO pravi za vas!

Updated: oktober 2, 2018 — 11:49 dop
Sklad Zasavje © 2020