Sklad Zasavje

Naložba v vašo prihodnost

Ugodna transportna kartonska embalaža

Kakšna embalaža je najboljša za transport?
kartonske škatleTo je gotovo transportna kartonska embalaža! Čeprav imamo danes na voljo še številne druge rešitve za pakiranje, pa klasične kartonske škatle še vedno ostajajo številka 1 na tem področju. Zato ni nič čudnega, da so tako priljubljene, saj so res najboljša izbira za pakiranje izdelkov za transport, marsikdaj pa tudi za skladiščenje. Naj vam predstavimo njihove prednosti in to, zakaj menimo, da je to najboljša transportna embalaža za večino izdelkov!

Enostavnost pakiranja

Transportna kartonska embalaža omogoča izredno enostavno ter hitro pakiranje. To je zelo pomembno, saj tako optimiziramo cel proces in poskrbimo tudi za hitrejši transport. V škatlo ni težko zložiti ali stresti izdelkov, za zapiranje pa se največkrat uporabi kar lepilni trak različnih vrst in dimenzij.

Številne možnosti in dimenzije

Kartonske škatle so običajno pravokotne oblike in imajo lahko zelo različne dimenzije. Možno je zasnovati tudi obliko in velikost po meri oziroma v skladu z vašimi zahtevami. Če želite, se lahko škatli na nekaterih mestih izseka tudi odprtine ter s tem pridobi popolnoma unikatno obliko, ki je popolnoma prilagojena vrsti izdelka v njej.

Dobra zaščita pri transportu

Škatla nudi zelo dobro zaščito izdelkov. Za dodatno zaščito poskrbi polnilni material, ki ga dodamo v škatlo, da se ta popolnoma zapolni. Poleg tega pa lahko znotraj škatle izdelek zavijemo še v različne vrste folij, kar je pomembno predvsem pri lomljivih ali zelo krhkih izdelkih. Pri marsikaterem izdelku pa je dovolj že samo primerna škatla in že je nared za transport.

Cenovna ugodnost in optimalnost

Še ena prednost, ki jo imajo klasične kartonske škatle kot pakirna embalaža, pa je njihova cena! Predstavljajo namreč eno od cenovno najbolj ugodnih rešitev za pakiranje. Karton namreč ni drag material, izdelava škatle pa poceni. Zaradi tega so kartonske škatle z mnogih vidikov najboljša izbira za transport!

Updated: julij 29, 2019 — 1:18 pop
Sklad Zasavje © 2020