Sklad Zasavje

Naložba v vašo prihodnost

Vrhunska profesionalna kozmetika za kozmetične salone

Essentiq Professional - profesionalna kozmetika za salone
Katera profesionalna kozmetika bi bila najbolj primerna za vaš kozmetični salon? Zagotovo tista, ki vsebuje čim več naravnih sestavin ter čim manj dodatkov. In prav takšna je vrhunska profesionalna kozmetika za salone Essentiq, ki vam jo predstavljamo v pričujočem članku. Gre za slovensko blagovno znamko naravne kozmetike, ki je veliko bolj kot pri nas znana v tujini. Odlikujejo jo organske sestavine, inovativnost in učinkovitost.

Vrhunska profesionalna kozmetika za salone Essentiq Professional ima kar nekaj prednosti, zaradi katerih je več kot pametna izbira za uporabo v kozmetičnih salonih:

  1. Širok nabor profesionalnih kozmetičnih izdelkov za nego kože – Na voljo so različna čistilna sredstva, pilingi, serumi in drugi izdelki za nego kože, ki se jih da kombinirati na različne načine in so primerni za reševanje različnih težav s kožo kot za njeno redno nego.
  1. Vsaj 98 % organskih oziroma naravnih sestavin – Vsi izdelki Essentiq vsebujejo od 98 do 99 % sestavin naravnega izvora. Tako kakovostne sestavine se odražajo tudi v njihovi učinkovitosti ter v tem, da so takšni izdelki primerni tudi za nego bolj občutljive kože, saj so veliko manj agresivni v primerjavi s konvencionalno kozmetiko.
  1. Certifikat Ecogea Organic – Certifikat dokazuje, da gre za vrhunsko naravno kozmetiko, saj so standardi za njegovo pridobitev zelo strogi. Profesionalna kozmetika za salone Essentiq tako ni le vrhunsko učinkovita, ampak tudi ekološka.
  1. Ne vsebuje alergenov in glutena – Zaradi inovativne in premišljene sestave kozmetika Essentiq ne vsebuje glutena ali drugih alergenov. Tako jo lahko brez skrbi uporabljajo tudi vsi, ki so občutljivi na določene alergene ali gluten, koža pa na takšno naravno kozmetiko zelo dobro reagira.
  2. Veganska kozmetika, ki ni testirana na živalih – Še ena prednost naravne kozmetike je, da ni testirana na živalih, poleg tega pa so sestavine v njej izključno veganske, kar kozmetičnemu salonu, ki jo uporablja, še poveča nabor strank.
  3. Izobraževanja in možnost svetovanja – Vsak kozmetični salon, ki se odloči za uporabo profesionalne kozmetike Esseniq prejme tudi dostop do priročnika s podrobnimi navodili za uporabo, na voljo pa so tudi različna izobraževanja in svetovanje, s pomočjo katerega lahko dobite odgovore na vsa vaša vprašanja.

Ne dovoli, da ti uide priložnost, obišči spletno stran: www.essentiq.si

Updated: oktober 23, 2018 — 1:18 pop
Sklad Zasavje © 2020