Sklad Zasavje

Naložba v vašo prihodnost

Vrtnarske storitve Skerca

V kolikor nimate časa za urejanje okolice ali vrta, so vrtnarske storitve Skerca pravi naslov za vas. Kontaktirajte jih in se dogovorite za to, da vas obiščejo na vašem vrtu. Opravili bodo ogled terena, se posvetovali z vami o vaših željah ter vam povedali, katere vrtnarske storitve lahko opravijo za vas. Njihovo vsakdanje delo je namreč opravljanje različnih vrtnarskih storitev, s katerimi lahko poskrbite za urejanje vaše okolice.

Vzdrževanje trate in travni tepihi
To, kako je urejena trata in kakšnega videza je, zelo vpliva na videz vrta in kako urejen ali zanemarjen je ta videti. Lepo urejena trata zagotovo polepša prav vsak vrt brez izjeme, zato je pomembno, kako jo zasadimo in kako skrbimo za njeno vzdrževanje. V zadnjem času pravi hit postali travni tepihi. Omogočajo namreč hitro pot do lepo urejene zelenice, ki bo polepšala vaš vrt ali okolico. Prav tako pa vrtnarske storitve Skerca poskrbijo za vzdrževanje trate in za to, da ta bujno uspeva. Če torej želite lepo trato, naročite vrtnarske storitve Skerca!

Načrtovanje vrtov in zasaditev
Ena od pomembnih vrtnarskih storitve je tudi načrtovanje vrta. Marsikdo na to sploh ne pomisli, ampak takoj začne saditi rastline. A dober načrt je pri zasaditvi in zasnovi vrta več kot nujen. Celota bo namreč tako bolj skladna, hkrati pa bo vrt pri premišljeni ureditvi tudi lažje urejati, kar je še en pomemben faktor, na katerega je treba misliti že pred samo zasaditvijo.

Obrezovanje dreves, grmovnic in žive meje
Vrtnarske storitve Skerca poskrbijo tudi za obrezovanje sadnega drevja, okrasnih dreves, gromovnic, žive meje in vsega ostalega, kar potrebuje natančen in profesionalen rez. S pravilnim obrezovanjem lahko poskrbite za lepšo obliko in boljšo rast dreves in grmovnic, za boljšo osončenost krošnje ter za več plodov pri sadnem drevju. Prav tako lahko z obrezovanjem obnovite drevesa, da bodo bolje uspevala.

Updated: avgust 24, 2018 — 10:16 dop
Sklad Zasavje © 2020