Sklad Zasavje

Naložba v vašo prihodnost

Zakaj izbrati pooblačeni avtoservis AC Trobec

Če ste lastnik vozila, se morate obvezno zavedati, da še zdaleč ni vseeno, komu zaupate servis vozila. Razlika med pooblaščenim in nepooblaščenim serviserjem je izjemno velika. Izbor serviserja je v resnici odločilen za dolžino življenja avtomobila. Zaradi nepravilnega servisiranja med drugim prihaja tudi do večjih stroškov.

Avtoservis AC Trobec je odlično mesto za serviranje vašega avtomobila, obenem vam vrhunski strokovnjaki ponujajo še druge odlične storitve za vozila. Ne glede na izbrano storitev vam vedno izpolni visoka pričakovanja tovarne in uvoznika znamke vašega avta. Razlogov, da ga obiščete res ne manjka.

Izobraževanja mehanikov na pooblaščenih servisih

Dejstvo je, da imajo mehaniki v AC Trobec večkrat na leto izobraževanja sAC_TROBEC_Mega_ProdajaVozilOpel_D1_White_06 strani dotičnih avtomobilskih znamk. Njihova širina znanja je posledično izjemno velika. Obenem imajo dostop do informacijskega sistema proizvajalca, dnevno osvežen katalog rezervnih delov za vozila, natančna navodila o postopkih serviranja.

Materiali, ki jih v avtoservisu AC Trobec uporabljajo, so originalni – narejeni so s strani proizvajalca. So zelo kakovostni in imajo večletno garancijo. Tudi njihova diagnostična oprema je najmodernejša in strokovna. Priporočena je s strani proizvajalca avtomobilske znamke, posledično je redno posodobljena, kar pomeni, da ne dopušča nobenih napak v času popravila.

Garancijska popravila in popravila izven garancijske dobe

Izključno pooblaščeno servisi, kot je AC Trobec, lahko opravljajo garancijskega popravila ter popravila izven garancijskem dobe, v primeru da pride do večje tehnične napake, za katero pa ni kriv lastnik vozila.

Za vsak poseg na pooblaščenem servisu dobite dvoletno garancijo na delo ter vgrajene nadomestne dele. Prav tako tudi brezplačno asistenco, če se vam na cesti okvari vozilo ali imate druge težave. Če bi torej vaše vozilo pristalo na cesti, pokličite asistenčno vozilo, ki bo prišlo po avto in vas. V primeru da boste potrebovali nadomestno vozilo, vam ga pooblaščeni serviser zagotovi.

Posodabljanje programske opreme

Vozniki se šele navajajo na posodabljanje programske opreme, zato niti ne vedo, kako pomembno je, da je posodobljena. Vemo, da imajo sodobna vozila zelo veliko elektronike. V igri so torej posodobitve, ki jih tovarna pripravi za vsako konkretno vozilo.

Posodobitev avta pomeni boljše delovanje celotnega sistema, boljše zaznavanje napak, zlasti pa poskrbi, da se vaše vozilo nadgradi z novejšimi izboljšavami. Vse to poskrbijo tudi v AC Trobec.

Treba je poudariti še to, da se posodobitev ne da opravljati nikjer drugje, kot zgolj pri pooblaščenem serviserju. Za prav vsako številko šasije vozila so namreč predvidene določene posodobitve elektronike. Brez originalnega testerja pa se tega vsekakor ne more zagotoviti.

Časi domačih mehanikov so mimo

Industrija na področju avtomobilizma napreduje z zelo veliko hitrostjo. To med drugim pomeni, da so vozila vse bolj zanesljiva – zlasti zaradi naprednih tehnologij pa tudi materialov. A tukaj se tudi zaplete. Znanja za samo razumevanje napredne sodobne tehnologije in dela s sodobnimi materiali se nauči zgolj nekdo, ki ima dostop do čisto vseh informacij proizvajalca. To pomeni samo mehanike, ki delujejo v pooblaščenem servisu, kot je AC Trobec.

Za vse druge mehanike so omenjeni podatki nedostopni. Posledično lahko rečemo, da so časi domačih mehanikov minili, če svojemu vozilu želite omogočiti le najbolje.

Updated: december 2, 2023 — 8:44 pop
Sklad Zasavje © 2020