Sklad Zasavje

Naložba v vašo prihodnost

Big Bag vreče po ugodni ceni

big bag vrečaČe iščete ugodno rešitev za pakiranje oziroma transport razsutega ali kakšnega drugega tovora, izberirite Big Bag vreče! Gre za zelo velike vreče, ki so narejene iz trpežnega in odpornega materiala, zaradi česar jih brez težav uporabite tudi večkrat. Imajo namreč zelo dolgo življenjsko dobo, poleg tega pa se jih da enostavno premikati s pomočjo viličarja, zaradi česar je njihova uporaba preprosta. Iz polne vreče namreč vsebino lahko enostavno spraznite tako, da jo iztresete, enako preprosto pa je tudi njeno polnjenje.

Tkani polipropilen je odličen material

Kot že rečeno, so Big Bag vreče narejene iz zelo odpornega materiala. Gre za tkani polipropilen, ki se za shranjevanje zelo dobro obnese, saj prenese tudi visoke obremenitve oziroma težo. Ima namreč izredno visoko nosilnost, kar je pri shranjevanju razsutega tovora zelo pomembno. Hkrati pa dobro prenaša tudi kakršno koli obrabo, se zlepa ne strga ali kako drugače poškoduje, zaradi česar ga lahko uporabljate vrsto let.

Njegova velika prednost je tudi ta, da je izredno prilagodljiv oziroma fleksibilen. To pomeni, da se po eni strani prilagaja obliki tovora, po drugi strani pa omogoča tudi to, da vreče, ki so narejene iz njega, shranjujemo eno na drugi ter tako prihranimo. Omenjeni material je tudi lahek, zaradi česar ne otežuje premikanja tovora, najbolje od vsega pa je, da ni drag, zaradi česar gre za stroškovno ugodno rešitev za pakiranje.

Številne velikosti in dimenzije

Kot vse druge vrste embalaže so tudi Big Bag vreče na voljo v različnih velikostih oziroma dimenzijah. Poleg tega pa je na voljo tudi več različnih izvedb oziroma oblik, ki omogočajo, da izbiro ustreznega modela prilagodite svojim potrebam oziroma glede na vrsto tovora, vrsto transporta in vse druge dejavnike. Zaradi fleksibilnosti in različnih možnih izvedb ter dimenzij, pa seveda tudi dolge življenjske dobe, trpežnosti, priročnosti in nizke cene gre za rešitev, s katero si boste močno olajšali transport razsutega tovora, kakršen je recimo različno žito, pesek, gradbeni material, drobnih kovin, peletov in vsega ostalega.

 

Updated: julij 29, 2019 — 1:18 pop
Sklad Zasavje © 2020